Indlæser Begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kryptovaluta – Fremtidens valuta?

6. marts 2018 kl. 19:30 - 21:30

Bitcoin har været igennem en voldsom stigning på flere 1000% op mod jul for at falde over 50% efterfølgende og så stige igen. Men hvorfor findes Bitcoin overhovedet? Hvilket problem løser Bitcoin? Hvorfor er der flere alternative cryptovalutaer til Bitcoin og hvad kan de? Hvordan stiller SKAT sig til gevinster og tab? Hvad sker der i Japan, Kina, Sydkorea og Arizona og hvorfor er det vigtigt? Hvad er den underliggende blockchain teknologi for en størrelse og kan den bruges til at købe og sælge aktier, obligationer eller biler og hvad er en ICO? Hvad mener nationalbanken og G20 landene? Hvordan kan Rusland og Venezuela bruge cryptovalutaer til at omgå en finansiel embargo fra USA? Hvordan hænger cryptovalutaer sammen med kunstig intelligens og internet of things og er det farligt for Amazon? Kan elementer af blockchain teknologi revolutionere det danske velfærdssamfund?

Og hvem kan tage ansvar for alle disse spørgsmål?
Disse og mange flere spørgsmål vil blive belyst af Lars Arne Christensen den 6. marts 2018 kl. 19.30 til 21.30 på Bagsværd Hovedgade 274 2880 Bagsværd.

Lars Arne Christensen er ekspert i finansielle teknologier og bestyrelsesmedlem i Copenhagen FinTech det danske flagskib indenfor finans og finansiel teknologi med mere end 150 medlemmer herunder Finansdanmark, Finansforbundet og de ledende danske finansielle institutioner og naturligvis en række førende danske FinTech startups.

Lars Arne Christensen er cand scient i datalogi og matematik, HD i Finansiering og Executive MBA. Lars Arne har i en årrække arbejdet med egne konsulentvirksomheder og finansielle teknologier for de største virksomheder i Nordeuropa.

Detaljer

Dato:
6. marts 2018
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Arrangør

Det Konservative Folkeparti i Gladsaxe
Hjemmeside:
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Højgården
Bagsværd Hovedgade 274
2880 Bagsværd , Danmark
+ Google Maps