Gladsaxe Budgetdag 2017

Gladsaxe Rådhus Søborg Hovedgade 220, Søborg, Danmark

Mød de konservative byrådskandidater på Gladsaxe Budgetdag. Du kan få en snak med de 7 konservative byrådskandidater om vores politik.

Dansk forsvars- og sikkerhedspolitik – hvor er den på vej hen

Telefonfabrikken telefonvej 8, Søborg, Danmark

Det Konservative Folkeparti i Gladsaxe invitere til åbent debatmøde med vores forsvarsordfører om dansk sikkerheds- og forsvarspolitik. Danmarks forsvar står i de kommende år overfor en oprustning så vi igen kan forsvare vores land. Men hvad er truslerne mod Danmark, og hvordan skal vi reagere på dem.

Kryptovaluta – Fremtidens valuta?

Højgården Bagsværd Hovedgade 274, Bagsværd, Danmark

Bitcoin har været igennem en voldsom stigning på flere 1000% op mod jul for at falde over 50% efterfølgende og så stige igen. Men hvorfor findes Bitcoin overhovedet? Hvilket problem... Læs mere

Nytårskur – Mød Pernille Weiss

Højgården Bagsværd Hovedgade 274, Bagsværd, Danmark

Det Konservative Folkeparti i Gladsaxe holder torsdag den 17. januar 2019 nytårskur. Årets nytårstaler er vores spidskandidat til EP valget Pernille Weiss. Mødet er offentligt, og alle er velkommen.

Hvor er det borgerlige Danmark på vej hen?

Højgården Bagsværd Hovedgade 274, Bagsværd, Danmark

Det Konservative Folkeparti indbyder til offentligt debatmøde om det borgerlige Danmark i 2019. Hvad er temperaturen, og hvor er det borgerlige Danmark på vej hen? Mød direktør Anders Krab-Johansen for... Læs mere